Werk in opdracht

Als u een schilderij in opdracht wil laten maken is dat ook mogelijk. Aan de hand van één (of meerdere) foto’s kan ik mijn stijl op elk gewenst formaat een schilderij maken van bijvoorbeeld uw vakantiehuis, uw oldtimer, een sfeervol hoekje in uw tuin of iets wat u dierbaar is. Portretten en dieren hebben niet echt mijn voorkeur, daar zijn weer andere specialisten voor.

Indien u geïnteresseerd bent kunt u via de e-mail een foto sturen met wensen ten aanzien van formaat en uitvoering waarna ik vrijblijvend een offerte maak. Voorbeelden van schilderijen in opdracht zijn deze klassieke auto en de plattelandsbegrafenis. Bijzondere herinneringen op een bijzondere manier vereeuwigd.

Als cadeau voor iemand die 60 jaar werd heb ik in opdracht van zijn vrouw zijn andere grote liefde, een Peugeot 404, geschilderd op de boulevard van Cannes. Hier komt het stel regelmatig om het terras te bezoeken, op deze manier zijn een geliefde plek en de auto in één schilderij bijeengebracht.
Plattelandsbegrafenis. Op verzoek van de familie heb ik een foto van de begrafenisstoet uitgevoerd in acrylverf op een formaat van 100×40 cm.